Behandling i udlandet

Der kan være flere grunde til, at du tænker behandling i udlandet. Måske har du afprøvet mulighederne i Danmark uden effekt eller også søger du som førstevalg mod udlandet, måske søger din onkolog mulige behandlinger til dig i udlandet eller en helt fjerde grund. 

 

Grunden kan være mange men vi vil anbefale, at du gør dit feltarbejdet grundigt og dybt og sætter dig godt ind i din sygdom og dine behandlingsmuligheder. 

 

Du kan her læse mere omkring tre forskellige typer af lokal behandling som foretages i udlandet på desmoid tumorer.  Lokal behandling (lokal behandling rettet mod tumoren) som DEE (Doxorubicin-Eluting Intra- Arterial Therapy), cryo (cryoablation) og HIFU (High-intensity focused ultrasound / ablation). 

DEE - Embolisering

Doxorubicin-Elution Intra-Arterial Therapy udføres som højt specialiseret behandling i Israel. Behandlingen anvendes til både børn og voksne. Denne behandling er en lokal behandling rettet direkte mod selve tumoren. Der anvendes Doxorubicin i behandlingen som via selektiv arteriel embolisering ved angiografisk teknik lægges i tumoren (DT). DEE er et mindre invasivt indgreb i behandlingen af desmoid tumorer. 

 

Hvis du ønsker og vide mere omkring behandling, klik her

Cryoablation - Frysning

Cryo er en lokal behandling, rettet direkte mod selve tumoren ved anvendelse af kulde (“cryo”) til at slå tumoren (DT) ihjel. Cryoablation er en locoregional terapi designet til at være et mindre invasivt indgreb i behandlingen af desmoid tumorer. Ved hjælp af billeddiagnostik indsættes nåle i tumoren for direkte at skade tumorcellerne gennem frysning. 

 

Hvis du ønsker og vide mere omkring behandling, klik her

HIFU - Opvarmning

High-intensity Focused Ultrasound er en behandling rettet direkte mod selve tumoren ved anvendelse af varme. HIFU er designet til at at være et mindre invasivt indgreb, hvor ultralydsbølger anvendes direkte på tumorcellerne og dermed slår disse ihjel uden at skade det omkringliggende normale væv. 

Hvis du ønsker og vide mere omkring behandling, klik her

De nævnte udenlandske behandlinger er begrænset til nogle få specialiseret hospitaler, læger og interventionsradiologer. Ligesom ved de andre behandlinger kendes endnu ikke langtidsresultaterne men der forskes meget i udlandet.

 

Det er meget tekniske og komplekse behandlinger som kræver høj ekspertise og bør drøftes omhyggeligt med den behandlende læge, interventionsradiolog og dit medicinske team således at du får alt den information du har brug for.

 

Husk du er ikke alene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du gerne modtage nyheder omkring aggressiv fibromatose /desmoid tumor, nye forsøg rundt om i verden mv. så tilmeld dig foreningens nyhedsbrev. 

 

Nyhedsbrevet er for dig med en diagnosticeret desmoid tumor, pårørende og fagpersoner.